Ajankohtaista

Ohje asiakkaillemme koronavirukseen liittyen

maaliskuu 16, 2020

Lääkärikeskus Pirsyn asiantuntijoiden  vastaanotoissa on muutoksia vallitsevasta koronatilanteesta johtuen. Muutoksista voitte tiedustella alla olevasta puhelinnumerosta. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi pyydämme Lääkärikeskuksen asiakkaita huomioimaan, että flunssaoireisena ei vastaanotolle voi tulla. Riskiryhmiin (THL:n määritelmä) kuuluvia potilaita suositellaan perumaan tai siirtämään kiireettömän asian takia varattua vastaanottoaikaa. Aiemmin varatun ajan voi perua tai siirtää puhelimitse 03 2499 300.   Jos […]

Yhteiskunnallinen yritys

maaliskuu 4, 2020

Lääkärikeskus Pirsy on yhteiskunnallinen yritys, ja hyvällä asialla pirkanmaalaisten hyväksi. Lääkärikeskus Pirsyn tuotot käytetään Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toimintaan eli syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseen, syöpäriskin pienentämistä edistävään työhön ja tieteelliseen tutkimukseen.

Lymfaterapia vähentää turvotusta ja lievittää kipua

maaliskuu 3, 2020

Lymfaterapeutin vastaanotolle voit tulla hoitoon, kun sinulla on esimerkiksi syöpähoitojen jälkeistä turvotusta, kirurgisten toimenpiteiden ja vammojen jälkeistä turvotusta, imusuoni- tai laskimoperäistä turvotusta. Lymfaterapia elvyttää imusuonten toimintaa, vähentää turvotusta, lievittää kipua ja rentouttaa. Varaa aika lymfaterapeutille netistä tai soittamalla 03 2499 300.

Yhteiskunnallinen yritys

maaliskuu 3, 2020

Lääkärikeskus Pirsy on pirkanmaalainen, yleishyödyllisen yhdistyksen ylläpitämä erikoislääkärikeskus, joka on hyvällä ja tärkeällä asialla. Lääkärikeskus Pirsyn tuotot käytetään Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toimintaan: sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseen, syöpäriskin pienentämistä edistävään työhön ja tieteelliseen tutkimukseen.

Yhteystiedot

Lääkärikeskus Pirsy
Hämeenkatu 5 A, 7. krs
33100 Tampere

Ajanvaraus ja toimisto:
03 2499 300

Katso kartta

Palvelemme

Palvelemme vain ajanvarauksella
sekä puhelimitse ma-to klo 9-16.

Poikkeusaukioloajat:
to 18.6. klo 9-13

Osa vastaanotoista toimii varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin voi soittaa numeroon 03 2499 300.