Ajankohtaista

Tietoturva Lääkärikeskus Pirsyssä

lokakuu 28, 2020

    Lääkärikeskus Pirsyssä on käytössä laajasti yksityisessä terveydenhuollossa käytössä oleva sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmäluokkaan A kuuluva tietoturva-arvioitu potilastietojärjestelmä, joka on liitetty suoraan Kanta-palveluun. Järjestelmä täyttää sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmille asetetut viranomaisvaatimukset. Kanta-palveluihin liitettyjä järjestelmiä valvotaan ennakoivasti ja säännönmukaisesti. Lisäksi tietoturvapäivitykset asennetaan valvotusti joka kuukausi suunnitellun aikataulun mukaan. Järjestelmän toimittajan tekninen ylläpito seuraa jatkuvasti julkaistuja […]

Lääkärikeskus Pirsy toimii normaalisti

syyskuu 28, 2020

  Lääkärikeskus Pirsyn palvelut toimivat normaalisti. Noudatamme Suomen hallituksen ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin pandemiatyöryhmän linjaamia ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Haluamme pitää erityistä huolta siitä, että voit asioida meillä kasvokkain vastaanotoilla huoletta ja turvallisesti. Henkilökuntamme käyttää maskia aina asiakasvastaanotolla. Halutessasi saat kertakäyttömaskin myös itsellesi vastaanottokäynnin ajaksi. Jos sinulla tai samassa taloudessa asuvalla ilmenee ennen vastaanottokäyntiä flunssan kaltaisia […]

Maren Laasik gynekologiksi Lääkärikeskus Pirsyyn

heinäkuu 30, 2020

Lääkärikeskus Pirsyssä on heinäkuussa aloittanut uusi gynekologi, Maren Laasik. Hänen palveluihinsa kuuluvat muun muassa gynekologiset seurantatutkimukset, pienet toimenpiteet (kuten kierukan asennus ja poisto) sekä raskauden aikaiset ultraäänitutkimukset.

Yhteiskunnallinen yritys

maaliskuu 4, 2020

Lääkärikeskus Pirsy on yhteiskunnallinen yritys, ja hyvällä asialla pirkanmaalaisten hyväksi. Lääkärikeskus Pirsyn tuotot käytetään Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toimintaan eli syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseen, syöpäriskin pienentämistä edistävään työhön ja tieteelliseen tutkimukseen.

Huolettaako syöpään sairastuminen, varaa aika Pidä huolta! -elintapaohjaukseen

maaliskuu 3, 2020

Huolettaako syöpään sairastuminen? Pidä huolta! -elintapaohjauksessa opastetaan tekemään sinulle sopivia syöpää ennaltaehkäiseviä valintoja ja kartoitetaan syövän ennaltaehkäisyn kannalta tärkeimmät asiat.

Lymfaterapia vähentää turvotusta ja lievittää kipua

maaliskuu 3, 2020

Lymfaterapeutin vastaanotolle voit tulla hoitoon, kun sinulla on esimerkiksi syöpähoitojen jälkeistä turvotusta, kirurgisten toimenpiteiden ja vammojen jälkeistä turvotusta, imusuoni- tai laskimoperäistä turvotusta. Lymfaterapia elvyttää imusuonten toimintaa, vähentää turvotusta, lievittää kipua ja rentouttaa. Varaa aika lymfaterapeutille netistä tai soittamalla 03 2499 300.

Yhteiskunnallinen yritys

maaliskuu 3, 2020

Lääkärikeskus Pirsy on pirkanmaalainen, yleishyödyllisen yhdistyksen ylläpitämä erikoislääkärikeskus, joka on hyvällä ja tärkeällä asialla. Lääkärikeskus Pirsyn tuotot käytetään Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toimintaan: sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseen, syöpäriskin pienentämistä edistävään työhön ja tieteelliseen tutkimukseen.

Yhteystiedot

Lääkärikeskus Pirsy
Hämeenkatu 5 A, 7. krs
33100 Tampere

Ajanvaraus ja toimisto:
03 2499 300

Katso kartta

Palvelemme

Palvelemme
ma-to 8.00-17.00
pe 8.00-16.00

Poikkeva aukioloaika
pe 30.10. 8.00-13.00

Osa vastaanotoista toimii varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin voi
soittaa numeroon 03 2499 300.