Lääkärikeskus Pirsy – hyvällä asialla

Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen ylläpitämä erikoislääkärikeskus Pirsy on hyvällä ja tärkeällä asialla pirkanmaalaisten hyväksi. Lääkärikeskuksen tuotot käytetään yhdistyksen toimintaan: sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseen, syöpäriskin pienentämistä edistävään työhön ja tieteelliseen tutkimukseen.

Nopeasti hyvää hoitoa jokaiselle terveydestään huolehtivalle

Kun sairaus tai sen pelko varjostaa mieltä, odottavan aika on pitkä. Meillä pääset hoitoon ilman lähetettä ja pitkiä jonoja.

Meille ovat tervetulleita kaikki sairaanhoitajan, lääkärin tai terapeutin palveluita tarvitsevat. Terveydestä huolehtiminen on tärkeää jokaiselle. Olemme Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen lääkärikeskus, joten meillä on paljon asiantuntemusta syöpätauteihin liittyen.

Kodikas ja inhimillinen Lääkärikeskus Pirsy palveluksessasi

Tarjoamme eri alojen erikoislääkäreiden ja sairaanhoitajien palvelut nopeasti, ilman pitkiä jonoja. Saat meiltä myös hyvinvointiasi ja parantumistasi tukevia terapiapalveluita. Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme aivan Tampereen ydinkeskustassa, Hämeenkadun varrella hyvien kulkuyhteyksien ja pysäköintihallien lähellä. Tilamme ovat rauhalliset, siistit ja viihtyisät.

Kokeneet erikoislääkärimme ovat kukin oman alansa asiantuntijoita, joilta saat luottamuksesi arvoista palvelua. Mikäli tarvitset kuvantamistutkimuksia, saat Lääkärikeskus Pirsyn lääkärin lähetteellä 25 %:n alennuksen kuvantamistutkimuksista Koskiröntgen & Koskimagneetti Pihlajalinnasta.

Ammattitaitoiset sairaanhoitajamme palvelevat monipuolisesti kaikissa terveyteen ja sen ylläpitoon liittyvissä asioissa. Meiltä saat myös fysio-, lymfa- ja psykoterapeuttien palvelut.

Tutustu tarkemmin Lääkärikeskus Pirsyn palveluihin ja varaa aika!

Yhteiskunnallinen yritys

Lääkärikeskus Pirsyn tuotto ohjataan Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toimintaan: sairastuneiden tukemiseen, syövän ennaltaehkäisyyn ja tieteelliseen tutkimukseen.

Lue lisää Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toiminnasta ja palveluista »

 

Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen logo

 

Yhteiskunnallinen Yritys -logo

Yhteystiedot

Lääkärikeskus Pirsy
Hämeenkatu 5 A, 7. krs
33100 Tampere

Ajanvaraus ja toimisto:
03 2499 300

Katso kartta

Palvelemme

Palvelemme
ma-to 8.00-16.00
pe 8.00-15.00

Osa vastaanotoista toimii varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin voit soittaa numeroon 03 2499 300.